onsdag, mars 21, 2007

Onyttig åter och åter igen...

Blev inget med gymmet igår. Min granne och en till vän lagade mat och kollade på film istället.
Åt chips och drack något glas vin... inte så nyttigt alls. Nej nej. Dessutom åt jag en chokladbit och en klubba tidigare under dagen. Äsch! Klubban var till och med äcklig. Aldrig mer!

Ska försöka komma igång med dagen och ta mig till gymmet imorgon. Jag vill ju komma igång på mitt nya gym nu!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oväntat. Not. Jag tror aldrig att du kommer lyckas gå ner i vikt. Du har helt fel inställning tjejen. Tyvärr.

Jessica sa...

Haha. Jaru. Efter att ha gått ner 13 kg tror jag nog att jag börjar känna mig ganska nöjd ändå och inte i så stort behov att gå ner mer i vikt. Nu vill jag träna istället för att skaffa mig mer muskler. Men då man privat mår kasst och livet tar andra vändningar än vad man räknat med är inte detta alltid så lätt.

Anonym sa...

Öh... Kommentaren från "anonym" är helt rubbad. Stört att okända människor yttrar sig, som inte vet ett skit. Jag tänker på dig mkt gumman!! Du är guld värd! Kram

Anonym sa...

Hej!! :( Vad tråkigt att se att du får otrevliga inlägg igen. :(
Och vad duktig du är som gått ner 13 kg!!! :D Du ser jättesmal och fin ut på bilderna jag sett så känner du dig nöjd nu så förstår jag dig!

Och du! Gå till gymmet idag! Du kan ju träna en kvart bara! :) *fös, fös*

Vissa perioder i livet har man kanske annat att prioritera än träning och mattänk, det gäller bara att man inser när de infaller så man inte fastnar i en ond spiral. Nu vet jag inte vad som hänt/inte hänt men du låter inte så glad här ovanför. :(
Träna inte för mycket och ät inte för lite. :)

Ha det så bra!!
KRAMAR!!/Yllet