fredag, juni 01, 2007

Riktigt nääära (5/34)

Fram till kvällen gick dagen finfint!
Klasskamraterna smaskade på godis under sista lektionen men jag blev inte ens sugen, inte heller var det svårt att stå emot när grannen kom förbi och undrade ifall jag inte hade något gott. Han fick "mumsmums" som jag hade i frysen och jag blev inbjuden på glass, men tackade glatt nej. No probs!
Men så var det kväll och kvällsmaten hade ätits (hemmagjord pizza med dinkelmjöl) och så fort som jag hade ätit upp så kom det där sötsugen krypande. Jag var mätt, jättemätt faktiskt, men ändå gnällde min mage efter något sött. Godismagen ville ju ha sitt!
Men två glas vatten senare och ett par vindruvor och jag och magen är nöjda igen.
Känns himla bra!

Imorgon väntar lite problem... ska ha tjejfest på kvällen och jag förmodar att vi ska slurpa i oss några av våra nya favvo-shots (likör 43, blåbärs- eller nyponsoppa samt en liten klick vispad grädde på). Det räknas väl nästan som godis? Grädden är lättgrädde med sopporna är ju fortfarande söta. Får väl ta på mig en straffrunda för dem kanske...

Nej, ska skriva några rader på ett arbete innan jag lägger mig.
God natt!

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Hmmmm, jag räknar inte alkohol... Jag dricker ju så sällan, men ikväll blev det fyra öl och det lär ju bli nåra under fotbollen imorgon... Min kropp orkar dock inte att träna mer, den måste vila! Vad ska jag göra?

Anonym sa...

Baby, baby, du måste ha roligt också. Du lever bara en gång :)

Anonym sa...

Vad duktig du är!! heja heja!!! nu har du tagit kontakt!!