onsdag, maj 03, 2006

Onsdag

Idag blev det ett pilatespass i allafall, första träningen denna veckan.
Har blivit dåligt med promenerande de senaste dagarna imorgon ska jag försöka få ihop några extra steg så att genomsnittet kan höja sig lite i allafall.

Min lediga morgondagen ser ut att ha ett fullspäckat schema. Dags att sova så jag hinner med alltihopa.
Natti natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejdu! Igår när jag jobbar på gymmet så kom det en dam och frågade varför vi inte har pilatespass. Sen undrade hon vad det är bra för. Och det undrar jag med, har du nåt bra svar...? Är det styrketräning? För det är ju knappast kondition. Men blir man verkligen starkare? Vad 17 är det bra för egentligen...? Ha det bra =)

Jessica sa...

Sanna: Hihi lustig dam som vill ha pilatespass utan att veta vad det är ;-) Det handlar om att låååångsamt göra rörelser och på så vis bygga upp muskler. Man tränar flera musklegrupper vid en och samma rörelse. Det handlar mycket om att utföra rörelserna rätt, koncentrera sig och att andas rätt. Nej, jag tror inte riktigt att man kan säga att det är styrketräning riktigt, grundtanken är inte att bygga upp stora muskler utan att man får långa och slanka muskler istället. Hmm.. vet inte ifall min förklaring var så bra men... Kanske finns mer här t.ex. http://www.davidssonpilates.se/start.html
Ha det fint!