tisdag, september 26, 2006

Att skaffa: träningsvänner, pyssel och diciplin!

Att ha träningskompisar är nog ett av de allra bästa sätten för att verkligen komma igång.
Någon som drar med en, någon att dra med och någon att ha trevligt med under tiden.
Ikväll blev det en promenad med en kompis, väldigt trevligt! I allafall fram till dess att hon tyckte att vi skulle springa i uppförsbacken ;-)
Det blev många uppförsbackar idag och det känns redan i rumpan. Härligt!
Kommer med stor säkerhet ta den promenaden flera gånger. Börjar bli trött på en vanliga gamla rundan och behöver se något nytt.

Imorgon bestämde vi oss för att besöka gymmet där vi inte varit sen i våras. Nu finns det ingen ursäkt längre till undvika att gå dit, samtidigt får jag en anledning till att sy upp ett par gympabyxor som inhandlades under besöket på Ullared i somras. Förresten är att sy, virka, sticka, göra smycken och pyssla i ren allmänhet ett jättebra tips till att undvika att ta fram den där godispåsen att äta ur medans du kopplar av framför tvn eller boken på kvällen. Jag tror nämligen att en stor del av småätandet beror på att man helt enkelt inte har något annat att tänka på och tar då till godiset för att ha något att ägna sig åt.

För min del väntar nu cirka fyra veckor utan lektioner i skolan. Ska istället få läst runt fyra skönlitterära böcker + fakta och efter det skriva ett "paper". Då gäller det att skaffa sig diciplin och inte skjuta upp allt till sista stunden. Dags att börja göra sina egna små scheman där läsning, skrivning och träning får en bra kombination.

Inga kommentarer: